HULP NODIG?

Meest gestelde vragen en disclaimer

Meest gestelde vragen

Hoe moet ik dit document lezen?

Onder het algemene productbeleid treft u onderwerpen aan die voor de meeste producten van toepassing zijn. Het specifieke productbeleid rond de verschillende producten is gerangschikt per aandachtsgebied. Een deel van deze informatie is alleen beschikbaar voor geregistreerde klanten.

Hoe krijg ik toegang tot de klantinformatie?

Een deel van de informatie is specifiek voor klanten. Door u te registreren via de pagina 'inloggen/registreren' kunt u een account aanmaken. Als u het productbeleid lokale overheid opstart vanaf de Customerportal, hoeft u niet nogmaals in te loggen.

Hoe kan ik het productbeleid downloaden?

Na inloggen treft u onder de menu-optie mijn product de mogelijkheid aan om het productbeleid te als PDF document te genereren. We adviseren u echter om altijd het online productbeleid te raadplegen voor de laatste stand van zaken.

 

Disclaimer

Het Productbeleid lokale overheid is tot stand gekomen in overleg met de Gebruikersvereniging Centric (GV). De geplande ontwikkelingen bij de verschillende aandachtsgebieden komen voort uit de afspraken met de betreffende gebruikersgroepen. Nadrukkelijk vermelden wij dat de in dit document opgenomen plannen richtinggevend zijn en in de loop van het jaar kunnen veranderen. Wijzigingen in de plannen worden afgestemd met de GV Centric dan wel in het gebruikersoverleg van het betrokken product. Meer informatie over bijvoorbeeld prijsindicaties kunt u krijgen via uw accountmanager.